L'actor valencià Ferran Gadea, ingressat en l'hospital amb pneumònia derivada del coronavirus

Ha enviat un missatge de conscienciació a la ciutadania
L'actor té pneumònia | Twitter

Tots els coneixen com 'Tonet', el personatge que va interpretar en la sèrie de Canal 9 'L'Alqueria Blanca', però el seu nom és Ferrran Gadea i en els últims dies s'ha tornat viral en Twitter. I és que ha enviat un missatge de conscienciació a la ciutadania des de l'hospital, a on es troba ingressat per pneumònia derivada del coronavirus.

«Hola, amics i amigues, sóc Ferran Gadea, és el dia de Nadal i estic ingressat a l'hopitalamb pneumònia amb Covid», d'esta forma comença el seu vídeo que ha publicat en les xarxes socials. «Volia dir-vos que açò no és cap broma, que vos cuideu molt, cuideu dels vostres familiars. Molts ànims als que estiguen en la meua situació. Bones festes i aneu amb compte. Bon Nadal», ha acabat l'actor valencià.


Com a conseqüència, el president de la Generalitat, Ximo Puig, ha aprofitat per a enviar un missatge d'ànim a l'actor i a tots aquells que es troben en la seua mateixa circumstància. 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Confusió d'un policia d'Alginet durant el comunicat de les restriccions de Nadal" "Se penja sense roba de la grua d'un edifici en Benidorm"