A√Įllats 100 reclusos de la infermeria de la pres√≥ de Picassent per coronavirus

A demés, també hi ha 8 treballadors en quarantena
100 reclusos a√Įllats en el m√≤dul d'infermeria de Picassent | Europa Press

Al voltant d'un centenar de presos interns en la infermeria de la pres√≥ de Picassent, en la comarca de l'Horta (Val√®ncia), estan a√Įllats despr√©s de detectar-se un cas positiu de coronavirus en esta zona de la pres√≥. Ara, els reclusos han d'estar en quarantena fins a tindre els resultats de les PCR.

Segons ha avan√ßat el diari 'Levante-EMV', la zona d'infermeria ha quedat totalment tancada. El que m√©s preocupa a la pres√≥ de Picassent √©s que, precisament, els reclusos que s'ubiquen en infermeria s√≥n els m√©s vulnerables al coronavirus, ja que all√≠ estan els que tenen alguna malaltia o patologia.

Junt als reclusos, tamb√© hi ha huit treballadors del m√≤dul d'infermeria que estan en quarantena. A dem√©s, en la zona de les dones tamb√© s'han detectat altres dos casos positius de coronavirus, i altres sis funcionaris d'eixa part tamb√© estan confinats fins a obtindre els resultats de les proves PCR.

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

"Atenció Coronavirus: 589 nous infectats en el territori valencià" "Última hora: 30 brots nous de coronavirus en el territori valencià"