L'Ajuntament de València estudiarà si «complementa» el toc de queda amb «alguna decisió addicional»

El consistori esperarà a les pròximes hores
Esperaren a les pròximes hores | acn

L'Ajuntament de València està a «a expenses» de com es materialitza la decisió del president de la Generalitat, Ximo Puig, sobre aplicar una restricció de la mobilitat nocturna i, en base això, el govern municipal vorà Â«si es pot prendre alguna decisió addicional» que «complemente la mesura o si no fa falta».

D'eixa manera ho ha explicat este divendres la regidora del Cicle Integral de l'Aigua, Elisa Valía, a preguntes dels mitjans, en la presentació d'una campanya d'ús de mascaretes reutilitzables per a cuidar el sanejament de la ciutat.

La resolució, que es pretén que estiga llesta en un màxim de 48 hores, es remetrà al Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) per a la seua ratificació i que puga aplicar-se en els primers dies de la setmana que ve. L'edil ha valorat que «el toc de queda és una mesura important que pot tindre un impacte beneficiós en el control de contagis». «Estem a costa d'això per a vore si complementem amb alguna decisió addicional o no fa falta».

En este sentit, ha afirmat que l'Ajuntament «el que farà és esperar» a vore «quin camí es pren» en les pròximes 24-48 hores.«"Sobre la base d'això, des del govern municipal vorem si es pot prendre alguna decisió addicional», ha reiterat.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Fiscalia reclama documentació a dos residències del territori valencià" "Es repartiran 3.000 mascaretes gratuïtes en València"