Alacant demana a la Generalitat retardar l'inici del tancament perimetral a les 18.00 hores

L'objectiu és evitar col·lapses
L'objectiu és afavorir als pares que van als col·legis a recollir als seus fills | Ajuntament d'Alacant

El regidor de Seguretat de l'Ajuntament d'Alacant, José Ramón González, ha avançat que demanarà a la Generalitat Valenciana retardar l'inici del tancament perimetral de la ciutat els divendres a les 18.00 hores --en lloc de les 15.00 hores- per a afavorir a les persones que acaben de treballar a sobre eixa hora i a les que recullen en els col·legis als seus fills.

Així ho traslladarà este diumenge l'edil en la reunió telemàtica que mantindrà amb la consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo, per a informar-lo dels resultats de l'operatiu, segons ha informat l'Ajuntament d'Alacant en un comunicat.

L'objectiu d'esta mesura és afavorir a les persones que van als col·legis pels seus fills o que eixen del treball a eixes hores i amb això millorar l'operatiu de la Policia Local i evitar parar a persones que no incomplixen la mesura del tancament perimetral.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Última hora Coronavirus: 30 brots i més de 3.000 infectats valencians nous" "La mesura que Margarita del Val aplicaria ara mateix en Espanya contra el coronavirus"