Alacant tancarà les platges si hi ha aglomeracions durant el cap de setmana

Hi haurà un reforç de 140 policies per als controls perimetrals
Es tancaran les platges | minube.es

El regidor de Seguretat de l'Ajuntament d'Alacant, José Ramón González, ha demanat públicament als ciutadans que este cap de setmana «actuen amb la màxima responsabilitat per a frenar la pandèmia», i es va mostrar molt preocupat per l'increment de sancions en la jornada del dijous, en la que la Policia Local va imposar 196 denúncies en l'operatiu, de les que 107 van ser per no portar l'obligatòria mascareta.

L'edil de Seguretat ha informat que durant tot el cap de setmana es faran controls d'aforaments en les platges, i si hi ha risc per a la salut dels ciutadans es tancaran, com ja es va fer durant l'estiu. També ha advertit que no es permetran els grups de més de dos persones.

La Policia Local ha organitzat un operatiu especial amb estrictes controls, que contemplen la vigilància aèria amb els Drons i un operatiu de 300 agents de Policia Local durant tot el cap de setmana, per a fer complir les noves mesures decretades per la Generalitat Valenciana enfront del Covid-19 en Alacant, amb un reforç de 140 policies per als controls perimetrals.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Cap rastre de la soca britànica en l'anàlisi de les aigües residuals de València" "109 localitats valencianes registren morts per coronavirus en l'última setmana"