Aïllen una classe d'Infantil d'una escola de Sant Vicent del Raspeig per un brot de coronavirus

Dos xiquets de tres anys han donat positiu, sumant-se als casos detectats en la classe el dijous d'una altra xiqueta i la professora
Aïllen una aula infantil per quatre positius en Sant Vicent del Raspeig | Pixabay

La localitat de Sant Vicent del Raspeig en la comarca de l'Alacantí (Alacant), està vivint les seues hores més baixes a causa del brot per coronavirus que s'ha originat en el col·legi José Ramón García Antón d'este municipi.

Segons ha publicat el diari 'Información', este divendres, 16 d'octubre, es van confirmar dos positius per Covid-19 en este centre educatiu. Amb estos dos casos són ja quatre persones les afectades per la pandèmia, tres xiquets de tres anys i una professora respectivament d'una aula infantil que esta confinada.

La direcció del centre va comunicar este dijous als pares dels seus alumnes els dos primers positius, una xiqueta de tres anys i la seua mestra. El centre va assenyalar que s'han activat tots els protocols necessaris i els rastrejadors oportuns per evitar més contagis.

Els quatre contagiats per coronavirus es trobaven bé este divendres. Fins al moment, no s'han detectat més positius entre els seus familiars ni entre els alumnes, segons la informació facilitada pel centre als pares dels xiquets.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Familiars de les víctimes per Covid-19 denunciaran a una residència d'Alcoi" "Els sanitaris revelen la veritat: «Anem camí del confinament»"