Una campanya de la Generalitat reivindica la responsabilitat de la joventut en la pandèmia

La campanya 'Comando Z', pretén reconéixer que la joventut està actuant bé en la pandèmia
La Generalitat ha creat la campanya al costat del Consell Valencià de la Joventut | Europa Press

La Generalitat ha creat, al costat del Consell Valencià de la Joventut, la campanya 'Comando Z', que des d'un enfocament constructiu i amb el llenguatge dels jóvens pretén reconéixer que la joventut està actuant bé en la pandèmia i crida este col·lectiu a mostrar-se «amb el cap i la mascareta ben alta».

La campanya, que s'ha presentat este dilluns en el Palau de la Generalitat, mostra que ser jove en temps de pandèmia, quan tots els dies pareixen un copia-pega de l'anterior o no et pots saludar amb abraçades, no està «tan malament», i apel·la al fet que «la responsabilitat de hui serà la victòria de demà».

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha defensat que esta campanya suposa «una mirada cap avant, una mirada de corresponsabilitat», una «aportació positiva» ara que comença un mes que pot ser un dels «més decisius» en esta etapa de la pandèmia.

Ximo Puig destaca el paper definitiu de la joventut en este moment

Ha destacat el «paper definitiu» que té la joventut en este moment, i ha indicat que, encara que hi ha gent que «acaba carregant la responsabilitat en els jóvens» de la situació de la pandèmia, no és d'eixa forma, perquè el 92% de valencians va complir estrictament el confinament, sense una diferència «substancial» entre jóvens i majors.

«Els jóvens han demostrat durant molt de temps la seua responsabilitat», ha assenyalat Puig, qui ha indicat que és «fonamental» una aliança intergeneracional, perquè sense ella «no hi ha futur per a una societat avançada», i ha asseverat que cal estar «tots junts en esta causa comuna».

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"URGENT: 3.515 localitats valencianes amb casos de coronavirus en els últims tres dies" "Atenció: Una dona de 90 anys, la 1a persona del món en rebre la vacuna de Pfizer"