Primer possible cas de coronavirus per cep Índia a València

Conselleria de Sanitat confirma que està investigant un possible cas d'esta variant en una pacient la germana va viatjar a l'Índia

Conselleria de Sanitat ha confirmat que està investigant un possible cas de la nova variant índia del coronavirus a València. Salut Pública ha informat que es tracta d'una dona que ara mateix està ingressada i aïllada a l'Hospital General de València després d'arribar al servei d'Urgències amb uns símptomes compatibles amb la malaltia i tenir contacte amb una persona que ha viatjat a l'Índia.

La pacient no havia viatjat a l'Índia. És la seua germana la que acaba de tornar de país asiàtic, per la qual cosa Sanitat està investigant i estudiant el cas per si pogués tractar-se d'un cas de contagi per la nova cep índia del coronavirus. De moment, la germana de la pacient està aïllada a l'espera de realitzar més proves.Sanitat evita causar alarma

 

Segons les últimes informacions, de moment la Conselleria insisteix que no hi ha encara constatació clínica de què cep és. "És important saber que el cas és únic i està aïllat", matisen des de Sanitat, insistint en la necessitat d'evitar alarmes innecessàries.

"S'estan fent encara seqüències de PCR per aïllar la variant. Les primeres anàlisis no descarten algunes de les soques, Però és aviat per afirmar que cep és, encara es trigaran uns dies a tenir resultats definitius. Les sospites venen perquè la germana de l'afectada (que està aïllada) ha viatjat a l'Índia, però no hi ha encara constatació clínica que cep és "expliquen des de Sanitat.

❗Notícia en ampliació. La redacció de València Diari està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@valenciadiari.com, per Facebook a ValenciaDiari, per Twitter a @ValenciaDiari o per WhatsApp o Telegram al info@valenciadiari.com.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El 9 de maig, a prop: Els canvis que portarà el final de l'estat d'alarma" "Una dona de 57 anys, en coma després de posar-se la vacuna d'AstraZeneca a Espanya"