Castalla tanca les instal·lacions públiques davant de l'augment de la incidència del coronavirus

Estes restriccions estaran en vigor fins l'1 de gener
Han tancat totes les instal·lacions | EUROPA PRESS / ONU

L'Ajuntament de Castalla, en l'Alcoià (Alacant), ha decidit tancar totes les instal·lacions i edificis públics del municipi des d'este dimecres i fins al pròxim 1 de gener davant de «l'augment de la incidència del Covid-19 experimentat en la localitat en els últims dies», segons un comunicat del consistori.

L'alcalde de Castalla, Antonio Bernabeu, ha justificat les noves restriccions i ha apel·lat a la «responsabilitat municipal per a evitar que el virus s'expandisca per la ciutat en la situació epidemiològica actual». «Per Nadal hem de ser encara més prudents i prioritzar la salut per davant de les celebracions», ha manifestat.

De manera complementària, ha recordat l'alcalde, es recomana «reduir al màxim el número de trobades socials i complir amb disciplina la normativa que les diferents autoritats competents han aprovat per a evitar la propagació del virus en les dates tan especials que s'aproximen».

Per part seua, la regidora de Sanitat, Maite Gimeno, ha incidit en «la importància de la responsabilitat individual. Cada un de nosaltres hem d'usar la mascareta, el gel hidroalcohòlic i respectar la distància de seguretat entre persones. És l'única manera de cuidar-nos entre tots», ha subratllat.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Troben a 3 persones que han arribat en una pastera a Xàbia" "Última hora: El diumenge es vacunaran a 800 persones de 7 residències valencianes"