El Castelló detecta dos nous positius per Covid-19 en la seua plantilla

L'equip de futbol ha registrat 3 casos durant la temporada
L'equip ha detectat tres casos | Pixabay

El CD Castelló ha anunciat este dilluns que han sigut detectats dos casos de Covid-19 entre els integrants de la primera plantilla, després de les últimes proves PCR fetes. Els dos futbolistes es troben aïllats en casa i en bon estat de salut, tal com ha donat a conéixer l'entitat. És el tercer cas que apareix entre els integrants de la plantilla després del primer que va ser detectat fa deu dies.

El Castelló ha explicat que els dos futbolistes són asimptomàtics i el seu estat de salut és bo. «Tots els altres membres de la plantilla han donat negatiu i conforme als criteris i protocols marcats per LaLiga i el propi club, el primer equip comença la setmana d'entrenaments per a preparar la trobada davant l'Sporting de Gijón, previst per a este diumenge en Castalia».

Amb això, s'espera que s'efectuen noves proves PCR als futbolistes abans del partit davant de l'Sporting en el que serà el debut de Juan Carlos Garrido, qui ja no podrà comptar amb eixos dos futbolistes.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Organitzen 3 festes multitudinàries en tres localitats valencianes" "Infermeria demana agilitzar la vacunació entre els professionals del col·lectiu"