66 classes acaben confinades en la 23a setmana del curs escolar valencià

Un total de 47 centres educatius s'han vist afectats per incidències
66 classes acaben confinades en la 22a setmana del curs escolar valencià | cedida

La setmana de l’1 al 5 de març, dels pràcticament 47.000 grups que hi ha a les escoles i els instituts valencians sostinguts amb fons públics, el 99,9 % ha seguit les classes presencials sense que s’haja presentat cap incidència. Dels 1.845 centres educatius que constituïxen el sistema educatiu valencià, ha acabat la setmana sense cap aula confinada el 97,5%, és a dir, 1.798 centres.

Estes dades s’extrauen de la determinació de grups nous confinats durant la primera setmana de març, grups que continuen confinats de setmanes anteriors i grups que ja s’han desconfinat. S’ha determinat el confinament de 25 grups de 19 centres educatius, 23 grups menys que en la setmana anterior. Esta és la xifra més baixa de confinaments setmanals d'este curs.

El total de grups confinats en acabar la setmana passada ha sigut de 66 aules de 47 centres educatius. S’han desconfinat 67 grups de 41 centres educatius. Per tant, l’acumulat d’aules confinades s’ha reduït un 39%.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Atenció: Desmentixen una notícia falsa sobre quan acabarà la pandèmia" "Polèmica per Setmana Santa: Puig no entén que Madrid estiga oberta"