El Consell estudia la f贸rmula per a limitar les reunions a un grup de conviv猫ncia en el territori valenci脿

En l'脿mbit social es produixen el 60% dels contagis
No pot haver un policia dins de cada casa | ISTOCK

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha destacat este dijous que s'est脿 estudiant la f贸rmula per a limitar, excepte excepcions, les reunions socials i familiars a un grup de conviv猫ncia en el territori valenci脿 amb la major seguretat jur铆dica.

Puig, en roda de premsa per a explicar les ajudes als aut貌noms, ha assenyalat sobre este tema que el fons de la q眉esti贸 no hi ha diversitat d'opinions sobre la conveni猫ncia d'aprovar esta mesura perqu猫 芦hi ha una visi贸 clara d'intentar limitar al m脿xim els contactes socials i familiars禄 que 茅s a on es produixen el 60% dels contagis.

No obstant aix貌, ha assenyalat que en estos moments s'est脿 estudiant com substanciar esta mesura en el decret de Presid猫ncia per a aprovar les noves restriccions amb la m脿xima legalitat jur铆dica.

Responsabilitat absoluta

芦Per貌 no hi ha cap diversitat d'opinions en el fons, que 茅s que hem de posar tots els mecanismes per a reduir al m脿xim esta classe d'activitats que acaben sent focus de contagi禄.

No obstant aix貌, ha recalcat que en l'脿mbit domiciliari hi ha una responsabilitat absoluta perqu猫 芦茅s obvi que no hi haur脿 un policia dins de cada casa i no podem demanar a les forces de seguretat el que no poden fer禄.

Per aix貌, ha insistit a reclamar corresponsabilitat social perqu猫 en este moment 脿lgid de la pand猫mia 茅s l'煤nica manera de parar-la i que no hi haja contagis.

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

"Pillen un bar obert de matinada amb persones dins sense mascareta en Val猫ncia" "Celebren 2 festes i pillen a 18 persones reunides sense mascareta en Alacant"