Es disparen els contagis de coronavirus en Espanya durant les últimes 24 hores

Madrid lidera el rànquing de nous contagiats per coronavirus
Madrid notifica més de 1.600 infectats per coronavirus en les últimes hores | Àngel Ullate

Este dimarts, 6 d'octubre, el Ministeri de Sanitat ha publicat l'última actualització del balanç de la situació en Espanya respecte al coronavirus. En el dia de hui, Sanitat ha notificat  4.030 casos nous de coronavirus en les últimes 24 hores. Per tant, el total d'infectats espanyols ara com ara, des de què va començar la crisi sanitària, puja als 825.410 contagis.

D'altra banda, Sanitat notifica les defuncions en sèries setmanals i no diàriament. En l'última actualització, el Ministeri ha confirmat la mort de 484 persones per coronavirus en els últims 7 dies, i 9 víctimes més que en l'informe d'ahir, 5 d'octubre. Per la seua part, la xifra total de morts és de 32.486, 261 més que des de l'última actualització.

En l'última actualització dels contagis per Covid-19 en Espanya, Madrid, es convertix de nou en la comunitat autònoma amb més casos nous notificats per coronavirus. En les últimes hores, la capital d'Espanya ha superat de nou el miler de positius, concretament 1.690 diagnòstics per la malaltia. Li seguixen el País Basc, amb 323 positius i Aragó amb 280.

Respecte a les morts, 155 corresponen a Madrid, un número que dobla a la comunitat en segona posició: Andalusia, que acumula 79 defuncions. Castella i Lleó, per la seua part, notifica 74 víctimes de la pandèmia.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Aclarixen per fi quina és la mascareta que més protegix, i no és la de tela" "Actualització: La policia ha demanat al Galileu Galilei informació sobre la festa"