Pugen els contagis de coronavirus en Espanya durant les últimes 24 hores

Madrid notifica de nou més de 3.000 contagiats
Madrid, és la comunitat autònoma amb més casos nous notificats | Europa Press

L'estabilització de la pandèmia no acaba d'arribar, almenys en l'àmbit nacional. Este divendres, 8 de gener, el Ministeri de Sanitat ens porta males notícies, ja que el número de contagiats per coronavirus ha augmentat en les últimes 24 hores.

Sanitat ha publicat l'última actualització, amb 12.327 casos nous de coronavirus. Per tant, el total d'infectats espanyols ara com ara, des de què va començar la crisi sanitària, puja als 2.050.360.

D'altra banda, Sanitat notifica les defuncions en sèries setmanals i no diàriament. En l'última actualització, el Ministeri ha informat de 590 defuncions per coronavirus en els últims 7 dies. Per la seua part, la xifra total de morts és de 51.874, més que des de l'última actualització.

En l'últim informe dels contagis per Covid-19 en Espanya, Madrid, és la comunitat autònoma amb més casos nous notificats per coronavirus. En les últimes hores, la capital d'Espanya ha notificat 3.659 diagnòstics per la malaltia. Li seguixen Catalunya, amb 2.943 positius i Extremadura amb 1.101.

Respecte a les morts, 135 corresponen al territori valencià, seguit de Madrid, que acumula 77 defuncions. Andalusia, per la seua part, notifica 70 víctimes de la pandèmia.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Atenció: Es disparen de nou els contagis per coronavirus en el territori valencià" "Última hora: Els nous brots de coronavirus del territori valencià"