Pugen els contagis de coronavirus en Espanya durant les últimes hores

Catalunya és la comunitat autònoma més afectada
La xifra total de morts és de 52.275 | ACN

L'estabilització de la pandèmia no acaba d'arribar, almenys en l'àmbit nacional. Este dilluns, 11 de gener, el Ministeri de Sanitat ens porta males notícies, ja que el número de contagiats per coronavirus ha augmentat en les últimes hores.

Sanitat ha publicat l'última actualització, amb 6.162 casos nous de coronavirus. Per tant, el total d'infectats espanyols ara com ara, des de què va començar la crisi sanitària, puja als 2.111.782.

D'altra banda, Sanitat notifica les defuncions en sèries setmanals i no diàriament. En l'última actualització, el Ministeri ha informat de 576 defuncions per coronavirus en els últims 7 dies. Per la seua part, la xifra total de morts és de 52.275, més que des de l'última actualització.

En l'últim informe dels contagis per Covid-19 en Espanya, Catalunya, és la comunitat autònoma amb més casos nous notificats per coronavirus. En les últimes hores, ha notificat 996 diagnòstics per la malaltia. Li seguixen Galicia, amb 777 positius i Castella i Lleó amb 758.

Respecte a les morts, 153 corresponen al territori valencià, seguit d'Andalusia, que acumula 60 defuncions.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Confirmat un brot de 21 persones que ja havien rebut la 1a dosi de la vacuna en Vinaròs" "Organitzen 9 festes privades en Alacant i la Policia multa a 36 persones"