Els contagis per coronavirus continuen pujant en Espanya

A demés, s'han confirmat quatre morts en les últimes hores
contagis en Espanya | Cedida

Els contagis per coronavirus en Espanya no paren de pujar. El Ministeri de Sanitat ha publicat l'última actualització este dimecres, 15 de juliol, que apunta que s'han diagnosticat 390 nous casos de coronavirus, 127 més que ahir. Ara bé, les xifres continuen sense quadrar: mentres que ahir es comptabilitzaven 256.619 casos confirmats, hui este total puja fins als 257.494 contagis (en són 875 més). Este desajust es podria deure a casos no detectats en el dia previ, sinó en dies anteriors, i que no s'havien sumat.

D'altra banda, Sanitat notifica les defuncions en sèries setmanals i no diàriament. En l'última actualització, el Ministeri ha informat de 10 defuncions en els últims 7 dies. Per la seua part, el balanç total és de 28.413, 4 més que ahir.

Este dimecres, Aragó s'ha convertit en la comunitat autònoma amb més nous casos notificats en les últimes 24 hores, amb un total de 160. A demés, les regions amb més defuncions en els últims 7 dies han sigut Castella-la Manxa, Castella i Lleó, Catalunya i Madrid, amb 2 morts.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Venen més de 300.000 mascaretes caducades en diferents localitats valencianes" "Les paraules de Sánchez sobre els brots que han sorprés a tot el món"