Es podrà demanar cita per a vacunar-se contra el coronavirus “sense límit d'edat”

Així, ho ha anunciat des de França, Emmanuel Macron, per a continuar avançant en la campanya de vacunació a partir del 12 de maig


Emmanuel Macron ha avançat que a partir del 12 de maig els francesos podran "sense límit d'edat" demanar cita per a rebre la vacuna contra el COVID-19 amb dosi dels sèrums que no han sigut utilitzats "per a no malgastar" cap unitat.


"A partir del dimecres 12, podràs consultar el dia anterior en el lloc de Doctolib les dosis que estan disponibles i que siga com siga la teua edat, i si n'hi ha en el lloc on et trobes dosi que estan disponibles l'endemà i per tant cites que no es facen, estaran obertes sense límit d'edat" ha dit Macron.


Durant la inauguració d'un centre de vacunació en l'espai firal de la Porta de Versalles de París,  Macron també va informar que els majors de 50 anys podran vacunar-se a partir del 10 de maig, en lloc del 15 de maig com estava previst fins ara.


16,7 milions de persones a França han rebut almenys una dosi de la vacuna contra el COVID-19 des de l'inici de la campanya de vacunació dels quals 7,1 milions tenen la pauta completa.


El govern s'ha fixat l'objectiu d'arribar a 20 milions de primeres dosis injectades per al 15 de maig, després 30 milions un mes després. La campanya estarà oberta oficialment a tots els adults el 15 de juny.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"168 casos nous i cinc defuncions per coronavirus en la Comunitat Valenciana" "Dona llum un bebé amb bona salut en la Fe després de contraure el coronavirus"