Desallotgen una discoteca i 64 festes il·legals en cases en Alacant

Els fets s'han produït durant el pont del 9 al 12 d'octubre
Han evacuat més de 60 festes | Pixabay

Els agents de la Policia Local de la ciutat d'Alacant han desallotjat durant este pont del 9 al 12 d'octubre una discoteca, 30 botellons i 64 festes privades en cases, en un operatiu que ha acabat a més amb 225 denúncies per desobediència.

Segons ha informat l'Ajuntament en un comunicat, els agents de Policia Local han hagut de desallotjar en la matinada d'este dilluns una discoteca situada en l'avinguda del Pare Àngel Escapa, oberta i amb 17 persones dins, totes elles sense mascareta, sense guardar la distància social i consumint alcohol. En l'establiment estaven les llums pròpies d'una sala de festes, la música i alguns dels clients ballant.

Davant d'este fet, la policia ha denunciat al titular de l'establiment per incomplir les mesures de control de la pandèmia del coronavirus, que prohibixen l'obertura dels locals d'oci nocturn com a discoteques, i també ha denunciat als 17 clients per no portar mascareta.

Junt a este fet, els agents policials han evacuat també un total de 64 festes privades que s'estaven celebrant en diferents cases de la ciutat alacantina.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Urgent: El territori valencià, de les zones més vulnerables al Covid-19 segons la UE" "ÚItima hora: Pràcticament 6.000 nous casos de coronavirus en Espanya"