El desinfectant que s'usa contra el coronavirus i que podria ser perill贸s

Du una base de per貌xid d'hidrogen
Ha incrementat la demanda de productes de neteja com el lleixiu | UNSPLASH

Segons una investigaci贸 feta per la Universitat de Saskatchewan (Canad脿), la neteja d'objectes amb desinfectants a base de per貌xid d'hidrogen contamina l'aire i comporta un risc per a la salut.

Segons informa 'Levante-EMV', els investigadors es van adonar de que al fer 煤s d'un drap amb esta subst脿ncia s'eleva el per貌xid d'hidrogen a m茅s de 600 parts per bili贸 superant el m脿xim autoritzat durant huit hores. Una exposici贸 prolongada podria comportar problemes de salut com irritaci贸 respirat貌ria, afeccions cut脿nies i altres de car脿cter ocular.

La situaci贸 provocada per la COVID-19 ha conscienciat a la poblaci贸 a fer desinfeccions de forma habitual, fet que ha incrementat la demanda de productes de neteja com el lleixiu, article que t茅 una composici贸 de peridr貌xid d'hidrogen.

Existix un risc real i demostrat front a una exposici贸 continuada a este component, sent la poblaci贸 m茅s afectada els professionals de neteja, que dedica la seua jornada laboral al complet a fer activitats d'higenitzaci贸 de superf铆cies com el terra o el mobiliari en general.

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

"Les 3 mesures de Sanitat imposades per a Nadal" "La mantaescola, el remei d'Ontinyent contra el fred en les aules"