L'Exèrcit desinfecta la residència de Massanassa afectada pel coronavirus

El centre té més d'un centenar de persones infectades pel virus
110 ancians infectats i 14 treballadors | Pixabay

Actualització 07/01/2021 a les 17.00 hores. Este matí de dijous, 7 de gener, Unitats de l'Exèrcit han acudit a la residència Solimar de la localitat de Massanassa, per a dur a terme diferents labors de desinfecció.

Tal com ha avançat el diari 'Levante-EMV', en este geriàtric valencià s'han detectat 110 positius per coronavirus entre els usuaris del centre i 14 més entre els treballadors sanitaris. L'alt percentatge de contagis ha provocat que augmente la incidència en la localitat i el seu tancament perimetral.

Detecten un brot de coronavirus amb 124 contagiats en una residència de Massanassa

La residència Solimar de la localitat de Massanassa, en la comarca de l'Horta Sud (València), ha registrat un brot de coronavirus que ha deixat a 110 usuaris afectats, encara que la majoria són asimptomàtics, i 14 treballadors.

El centre, amb capacitat per a 140 places per a estades temporals o permanents, està baix intervenció de la Conselleria de Sanitat des del passat 21 de desembre. Onze dels residents afectats estan hospitalitzats, encara que no revisten gravetat.

La residència manté informats de manera contínua als familiars dels usuaris i els trasllada, en un comunicat intern, que lamenta la situació «tan excepcional» que s'ha generat com a conseqüència de la pandèmia i agraïx la comprensió i implicació de les famílies.

Massanassa, una de les 29 localitats valencianes tancades

Des del grup es destaca que els treballadors del centre es fan proves PCR cada dos setmanes i disposen també suficient emmagatzematge de les d'antígens per a test d'urgència.

Es dóna la circumstància que Massanassa és una de les 29 localitats per a les que la Generalitat Valenciana ha decretat este dimarts el tancament perimetral davant la incidència de casos de coronavirus.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Atenció: El nou rècord de contagis per coronavirus en el territori valencià" "URGENT: Tots els nous brots confirmats en el territori valencià"