Detecten una festa amb 15 persones en dos barcos fondejats en la platja de l'Albufereta en Alacant

Les persones que anaven a bord van incomplir les mesures de seguretat
Els agents han desmantellat dos festes clandestines en dos embarcacions | Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil d'Alacant ha sancionat a cinc persones a bord d'un iot en la costa alacantina per no usar la mascareta mentres estaven celebrant una festa clandestina. Segons els testimonis, hi havia un altre barco a escassos metres d'on es trobava esta embarcació, amb aproximadament deu ocupants tots ells sense mascareta i amb la música molt alta

Els Agents del Servici Marítim d'Alacant es trobaven navegant prop del límit provincial de Múrcia, quan a les 16.00 hores del passat 3 de gener van rebre avís del 112, informant que diferents testimonis havien vist un o dos barcos fondejats a uns 100 metres de la costa de la platja de l'Albufereta.

Les persones que van presenciar els fets van assegurar que a bord de les embarcacions hi havia al voltant de 15  persones sense mascareta i amb la música molt alta. 

Cinc persones identificades 

Quan els agents van arribar al lloc hi havia dos vaixells, un d'ells es trobava navegant a uns escassos metres de la costa de la platja de l'Albufereta, en direcció al Port d'Alacant. En ell anaven a bord cinc persones que van ser identificades i posteriorment sancionades per no usar la mascareta i a demés, van donar curs d'una altra denúncia a Capitania Marítima.


Mentre els agents duien a terme les identificacions en el primer vaixell, el segon d'ells, d'una grandària major, va posar rumb a tota velocitat cap al port d'Alacant. Pel que la Guàrdia Civil va emprendre una cerca per a localitzar esta embarcació i sancionar al propietari


Durant la investigació, la Guàrdia Civil va comptar amb l'ajuda d'algunes empreses i clubs com Marina d'Alacant, el Club Nàutic i Amics del Port d'Alacant. A demés en el fil de les investigacions, els agents van descobrir que la festa havia sigut retransmesa a través de les xarxes socials d'alguns dels participants

Investigació oberta

Les persones identificades que anaven a bord del primer barco no van aportar cap dada que poguera contribuir a la localització de la segona embarcació ni dels seus ocupants. Els sospitosos que no coneixien a cap de les persones que navegaven en l'altre vaixell, encara que si van reconèixer que havien pres unes copes amb ells.


La Guàrdia Civil continua fent investigacions per a esbrinar el parador d'esta embarcació o alguna dada que puga identificar a les persones que anaven a bord.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Puig anuncia una intensificació de la vacunació contra el Covid-19" "ÚLTIMA HORA: Sanitat confirma el tancament d'altres 3 localitats valencianes"