Dissolen un botell贸 amb 300 j贸vens en els voltants del Castell de Santa B脿rbara d'Alacant

La Policia Local tamb茅 va desallotjar un total de 29 festes clandestines que se celebraven en cases d'Alacant
Els agents van dissoldre un botell贸 amb 300 j贸vens | Cedida

Esta vesprada de dissabte, la Policia Local d'Alacant va organitzar un operatiu per a dissoldre un grup de 300 persones que despr茅s del tancament dels bars del Barri antic, la zona Centre i el Mercat, es van despla莽ar per a fer botellons al voltant de l'Ereta i pels accessos al Castell de Santa B脿rbara que van haver de ser clausurats.

El balan莽 del dissabte de la Policia Local es va tancar amb un total de 107 sancions per consum d'alcohol, no portar mascareta, estar en grups i es van dissoldre 29 festes en cases per a garantir el compliment de les mesures de seguretat i frenar els contagis del Covid-19 en esta pand猫mia, i amb tres detinguts.

L'operatiu en L'Ereta es va organitzar amb desenes d'agents durant la vesprada despr茅s de comprovar que els j贸vens s'estaven dirigint als accessos del parc de  l'Ereta per a fer botellons en grups numerosos. La Policia va entrar amb les patrulles per diferents accessos, moment en el que en observar la pres猫ncia policial els j贸vens van pegar a fugir per a evitar ser identificats i sancionats.

3 persones pillades conduint baix els efectes de l'alcohol

Els agents van conseguir denunciar a un grup ampli d'uns quaranta dels quals estava consumint alcohol sense mascareta i totes les begudes van ser confiscades.

D'altra banda, en les vigil脿ncies amb controls de tr脿nsit i patrulles per tota la ciutat d'Alacant, s'han al莽at 26 actes de den煤ncia a persones que han incomplit l'煤s de la mascareta i els grups, i es va intervindre amb diferents reunions de m茅s de quatre persones, interposant actes per sobrepassar el l铆mit m脿xim de persones en grup perm茅s, amb 4 den煤ncies per desobedi猫ncia de la Llei de Seguretat, i 2 per orinar en la via p煤blica

Del total d'intervencions, concretament durant la vesprada es va muntar un control en l'avinguda de Pa铆ses Escandinavos denunciant a tres persones per conduir baix els efectes de l'alcohol, instruint dilig猫ncies judicials, aix铆 com es van al莽ar 14 den煤ncies per infraccions de tr脿nsit com no tindre la ITV en vigor, l'asseguran莽a aix铆 com per circular sense cintur贸 o parlant pel m貌bil. 

Un cas de presumptes abusos sexuals

Finalment al costat d'estes intervencions cal destacar que ahir la Policia Local va detindre a tres persones per un presumpte delicte de viol猫ncia de g猫nere, una altra detenci贸 es va produir en un control per falsedat en document mercantil, i un tercer per presumptes abusos sexuals.鈥

Durant tota la jornada del dissabte es van dissoldre 29 festes en cases, a la vesprada es van atendre 16 den煤ncies de particulars que estaven celebrant en domicilis festes clandestines, una de les m茅s importants es va dissoldre en l'avinguda de D茅nia, amb j贸vens que havien quedat per xarxes socials, al莽ant 14 actes per incompliment d'agrupaci贸 de persones no convivents i desobedi猫ncia. 

Aix铆 mateix el servici Nocturn des de les deu a les cinc de la matinada van dissoldre altres 13 festes il路legals m茅s en cases generant soroll i mol猫sties als ve茂ns i queixes de particulars.

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

"脷ltima hora Coronavirus: 5 brots i m茅s de 300 infectats valencians nous" "Dissolen deu botellons i festes clandestines en Alacant"