Una empresa asturiana dona a la Generalitat més d'un milió d'unitats de material sanitari per a residències

El material està valorat en un milió d'euros
L'empresa ha donat un milió d'unitats | Pexels | Karolina Grabowska

L'empresa asturiana Encunya i Fombona SA, dedicada a la fabricació de material mèdic-quirúrgic, ha donat 1.222.000 unitats de material sanitari a la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana per a distribuir entre els centres i residències de l'àmbit soci-sanitari, amb l'objectiu de lluitar contra la pandèmia provocada pel Covid-19.

Segons han informat fonts d'este departament, esta donació es produïx després que els responsables d'esta empresa asturiana, amb delegació a València, es reuniren amb la vicepresidenta, Mónica Oltra, per a transmetre-li el seu desig de col·laborar amb l'Administració valenciana en la millora de la vida de les persones, amb la donació de divers material de protecció.

El material, valorat en un milió d'euros, està dirigit als col·lectius més vulnerables, com són persones majors o amb diversitat funcional; xiquets, i adolescents tutelats per la Generalitat i dones víctimes de violència masclista, entre altres.

L'empresa fa més de 30 anys que té una delegació en el territori valencià

La donació inclou: 50.000 unitats d'espuma de mans, 5.000 pantalles de protecció facial, 10.000 ulleres de protecció segellades, 1.000 pulsioxímetres de dit, 1.000 termòmetres infrarojos, 100.000 test d'anticossos, 1.000.0000 de màscares mèdiques de 3 capes i 100.000 mascaretes  de protecció KN95.

Encunya i Fombona SA és una empresa líder en la distribució de material mèdic-quirúrgic amb més de 50 anys d'experiència, i que fa més de 30 anys compta amb una delegació en el territori valencià. La Conselleria d'Igualtat ha expressat el seu agraïment a l'empresa pel seu gest solidari.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La presidenta del Col·legi de Metges de València advoca pel «confinament total»" "Una empresa valenciana crea un 'kit' per a detectar la nova soca britànica del Covid-19"