Desmantellen cinc festes il·legals en la Nit de Reis en Alacant

Han imposat 21 denúncies per no usar mascareta i incomplir el toc de queda
Han dissolt cinc festes clandestines | Ajuntament d'Alacant

La regidoria de Seguretat de l'Ajuntament d'Alacant informa que la Policia Local ha imposat esta nit de Reis 21 denúncies per desobediència de l'estat d'alarma per a fer front al coronavirus en l'ampli operatiu organitzat, incomplint les mesures d'usar mascaretes i el toc de queda.

Segons ha confirmat el consistori, les autoritats d'Alacant han hagut d'acudir per a atendre i dissoldre cinc festes clandestines en cases, que s'han saldat amb denúncies als amos de les cases en les que se celebraven les reunions causant molèsties als veïns. Les festes han sigut interceptades en la plaça Florida Portazgo, i els carrers Recadero de los Ríos,  Pedro Ferrándiz i Francisco Escolano.

D'altra banda, els agents van establir controls preventius de trànsit per tota la ciutat d'Alacant, i durant l'operatiu es va intervindre amb persones que no van justificar els seus desplaçaments, i es van imposar huit actes per no portar l'obligada mascareta, i onze per incompliment del toc de queda.

Pillats conduint borratxos

A demés, la Policia va organitzar durant tota la jornada de Reis Mags un dispositiu per a garantir la seguretat, i que es compliren les mesures sanitàries, vigilant les carpes a on estaven els Reis, i amb agents en el centre i les platges, així com establint controls per a prevenir festes, botellons  i evitar aglomeracions que pogueren ocasionar possibles contagis de coronavirus.​

En el control organitzat esta nit de Reis Mags en l'avinguda de Dénia, també es van intervindre a cinc conductors que van ser denunciats per estar conduint baix les influències de l'alcohol, amb diligències judicials i administratives. Així com a dos conductors interceptats que han donat positiu en les proves d'alcoholèmia en l'avinguda de México i en Princesa Mercedes.

Ateses dos persones pels sanitaris

En matèria d'auxili la Policia Local va atendre dos persones, una persona que havia patit una caiguda al carrer Álvarez Antón en la via pública i va ser atesa pels servicis sanitaris, així com amb una anciana en el seu domicili situat en Fiscal Miguel Gutiérrez.

Finalment en l'operatiu d'anit els agents respecte a les intervencions de seguretat ciutadana, van conseguir recuperar un vehicle robat. Les autoritats van localitzar el cotxe al carrer Hondón de las Nieves.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Pillen a un home procedent del Regne Unit sense la PCR feta en Alacant" "Troben de vacances en Espanya un polític que demanava a la ciutadania no viatjar"