Fiscalia reclama documentació a dos residències del territori valencià per la gestió del coronavirus

La institució vol conéixer la causa de l'augment de contagiats en els centres
Són dos residències amb elevat número de casos | Pixabay

La Fiscalia ha reclamat diferent documentació a dos residències del territori valencià que han registrat en els últimes setmanes un augment de contagiats per Covid-19 amb l'objectiu de supervisar, controlar i fer costat al col·lectiu d'ancians.

D'eixa manera ho ha indicat en declaracions a Europa Press la coordinadora de la secció Civil de València, Ana Lanuza, qui ha explicat que la situació en els centres de la tercera d'edat s'està començant a complicar amb la mort d'alguns residents per coronavirus i l'elevat número de contagiats en determinades residències.

A conseqüència i per a supervisar el correcte funcionament dels centres, des de la Fiscalia s'ha reclamat de moment documentació a dos instal·lacions: en una d'elles hi ha mig centenar de contagiats i, en l'altra, un centenar. També algun mort per Covid-19.

A les residències se'ls pregunta, en concret, per les mesures adoptades per a fer front al virus, els plans de contingència, intervenció per part de la conselleria, material i personal. De moment, la fiscal ha indicat que els residents estan sent ben atesos i els que presenten símptomes greus de Covid-19 s'estan traslladant als hospitals per a ser tractats en millors condicions.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Es repartiran 3.000 mascaretes gratuïtes en València" "URGENT: El coronavirus arriba a 229 localitats valencianes en els últims tres dies"