L'Hospital Clínic de València reprén l'activitat dels paritoris, usats en la tercera ona per a pacients covid

S'ha dut a terme un protocol de condicionament per a tornar a funcionar amb totes les mesures de seguretat
L'Hospital Clínic de València reprén l'activitat dels paritoris | Pixabay

L'Hospital Clínic Universitari de València ha représ este dijous l'activitat habitual dels paritoris després d'haver sigut usats com a àrea de cures crítiques durant els moments de major pressió assistencial a causa de la pandèmia del coronavirus.

Prèviament a l'obertura, s'ha dut a terme un protocol de condicionament per a tornar a funcionar amb totes les mesures de seguretat, segons ha detallat la Conselleria de Sanitat en un comunicat. Esta reconversió de paritoris i àrea quirúrgica va permetre que un total de 33 pacients covid crítics foren atesos «amb total garantia», ha remarcat l'administració.

A demés, des de l'hospital precisen que els parts normals es van derivar a centres privats mentres que l'hospital va continuar atenent les cesàries urgents i emergents i aquells que preveien complicació, per a això es van destinar dos quiròfans. La Direcció del centre ha agraït a tots els professionals el seu esforç i la seua capacitat d'adaptació a la situació d'excepcionalitat que es va viure.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Atenció: La nova xifra de contagis en Espanya" "URGENT: Tornen a pujar els brots valencians"