L'hostaleria demana més ajudes a fons perdut en un sector que «es dessagna»

Els hostalers han lamentat que els locals «no arriben al llindar de rendibilitat»
L'hostaleria demana més ajudes a fons perdut en un sector que «es dessagna» | València Diari

El president de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV), Salvador Navarro, ha reclamat este dimarts ajudes a fons perdut, «com en altres països de la Unió Europea», per a un sector que, segons el president de la Federació d'Hostaleria de València, Manuel Espinar, «es dessagna».

En una roda de premsa conjunta en la que també ha participat el president de la Federació d'Oci, Turisme i Joc de la Comunitat (Fotur), Víctor Pérez, els hostalers han lamentat que els locals «no arriben al llindar de rendibilitat» i han ressaltat que la nit de final d'any «es farà 'tardevieja' en comptes de Nit de cap d'any» a causa de les restriccions de mobilitat.

Navarro ha ressaltat que la mitjana d'ajudes directes per part dels països membres de la Unió Europea és d'un 7% del PIB, amb xifres en països com Alemanya de l'11%, mentres que en Espanya, segons ha afirmat Navarro, estes ajudes són del 3%.

Espinar ha destacat que des dels hostalers han impulsat la 'tardevieja' en comptes de la Nit de cap d'any, a causa de les restriccions, i ha assegurat que tot i reobrir un 95% dels locals, els locals reinicien la seua activitat per a donar «un impuls moral», ja que no s'arriba al llindar de rendibilitat.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Els majors i els treballadors de les residències estaran immunitzats l'1 de març" "Una dona de 102 anys rep la vacuna contra el coronavirus en Redován"