Igualtat facilitarà les visites als residents però restringirà les eixides

Es facilitaran les visites dels familiars «amb tota la protecció, seguretat, distància, higiene i totes les mesures de barrera»
Es restringiran les eixides | Pixabay

La Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives facilitarà les visites de familiars a les persones residents durant les festes nadalenques, amb totes les mesures de protecció, mentre que restringirà les eixides dels usuaris dels centres.

Ho ha assegurat este dijous, en declaracions als periodistes, la vicepresidenta del Consell i consellera d'esta àrea, Mónica Oltra, qui ha afirmat que estan elaborant una normativa per a eixos dies i treballen per a adaptar la resolució d'agost als nivells d'alerta marcats pel Govern en octubre.

La intenció de la Conselleria és «evitar les eixides de la residència», alguna cosa que, segons ha destacat Oltra, «només es podrien donar en nova normalitat i en situació d'alerta 1», uns requisits que no complix «pràcticament cap municipi» valencià.

No obstant això, s'afavoriran les eixides vacacionals perquè la «tornada de la persona usuària ha de ser amb PCR i aïllament», i es facilitaran les visites dels familiars a les persones residents «amb tota la protecció, seguretat, distància, higiene i totes les mesures de barrera».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Urgent: La data en què començarà la vacunació en la Unió Europea" "Sanitat marca el dia decisiu: El que ens juguem el divendres abans de Nadal"