La incidència acumulada en el territori valencià seguix baixant

La valenciana es convertix en la tercera autonomia amb una taxa menor, per darrere d'Extremadura i Balears
La incidència acumulada en el territori valencià seguix baixant | Cedida

La incidència acumulada en els últims 14 dies del coronavirus en el territori valencià ha baixat a 65,97 casos per cada 100.000 habitants, uns 14 punts menys que el divendres, amb el que supera a La Rioja i es convertix en la tercera autonomia amb una taxa menor, per darrere d'Extremadura i Balears.

D'eixa manera, ho recull l'actualització diària de casos de coronavirus que publica el Ministeri de Sanitat, en la que s'observa que la incidència acumulada a set dies se situa en 23,64; la tercera menor per darrere d'Extremadura i Balears.

Per part seua, l'ocupació hospitalària també continua baixant: hi ha 619 pacients covid ingressats en planta, 74 menys que el divendres, amb el que el percentatge d'ocupació de llits ha descendit del 6% al 5,37%. 

De la mateixa manera, la pressió en UCI també continua descendint amb 202 llits ocupats, 13 menys que el divendres, amb el que el percentatge ha baixat del 21,29% al 20,22%. Tots dos paràmetres se situen per davall de la mitjana d'Espanya.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El Ministeri de Sanitat deixa les coses clares sobre Setmana Santa" "La Comunitat Valenciana mira com altres territoris han relaxat hui restriccions"