Sanitat decreta l'aïllament de l'Hèrcules CF per dos positius per Covid-19

Els dos futbolistes es troben aïllats en els seus domicilis i la resta de la plantilla i cos tècnic han donat negatiu en els test
Dos positius per coronavirus en l'Hèrcules CF | València Diari

L'Hèrcules CF ha anunciat esta vesprada, a través d'un comunicat oficial, el cessament de la seua activitat esportiva, seguint el protocol marcat per les autoritats sanitàries, a conseqüència de dos casos positius de coronavirus en la seua plantilla en els últims dies.

Tal com ha publicat el diari 'Información', el club alacantí informa en l'escrit que tota la plantilla, després de les últimes proves PCR fetes, ha donat diagnòstic negatiu a excepció dels dos casos, que ja han sigut aïllats en els seus respectius domicilis.

El club alacantí ha explicat que en la nit del passat diumenge un component de la seua plantilla va presentar símptomes de febra i d'inestabilitat compatibles amb els símptomes del Covid-19. Des d'eixe moment, es va aïllar en el seu domicili i ja no va tindre relació amb la resta de la plantilla

Ara, l'equip està a l'espera que les autoritats sanitàries els comuniquen el seu retorn al camp, ja que de moment, Sanitat ha comunicat el cessament de l'activitat esportiva del primer equip.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Espanya ja pensa en la tercera onada del Covid-19 i li posa data" "Atenció Coronavirus: 380 nous infectats en el territori valencià"