El mal ús de la mascareta podria provocar danys als ulls

Els professionals de l'oftalmologia han presenciat un increment de pacients amb sequedat d'ulls, mussols i conjuntivitis


La mascareta és un complement més que la societat porta des que es va interposar el covid ​​a les vides de tota la ciutadania. En algunes ocasions no s'utilitza com caldria i això pot ocasionar infeccions fins i tot als ulls.

Els professionals de l'oftalmologia han presenciat un increment de pacients amb sequedat d'ulls, mussols i conjuntivitis. Tot això (a més de poder contagiar-se de covid) és provocat pel mal ús de la màscara.

La raó d'estes molèsties als ulls és la mala col·locació de la mascareta a la cara. Si no s'ajusta bé a la cara i al nas, l'aire que ix per la part superior quan respirem afecta la superfície ocular i provoca sequedat.

Per evitar este tipus de molèsties, és essencial portar una màscara adequada per al rostre i ajustar bé. L'aplicació de llàgrimes artificials pot ser útil per evitar mals més grans.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Puig, sobre la implantació del certificat COVID: 'Serà en els pròxims dies'" "La immunització sense cita s'intensifica durant les pròximes setmanes"