Mercadona ja ven mascaretes infantils en els seus supermercats

El producte està destinat a xiquets entre 6 i 9 anys
El producte es ven en paquets de 10 unitats | El Español

Este dimecres, Mercadona, la companyia de supermercats valencians, ha posat a la venda mascaretes no reutilitzables per a xiquets d'entre 6 i 9 anys per a respondre a les necessitats dels clients.

Segons informa 'Mediterráneo', les mascaretes infantils, fabricades pel proveïdor DIasia Biomedical Technology, estan compostes per tres capes elaborades amb polipropilè teixit i amb propilé bufat i es venen en caixes de 10 unitats per 5,40 euros. 

 INVITACIÓ: Ja vos podeu unir al grup oficial de Facebook del València Diari a on comentem entre tots les notícies de tots els valencians! Vos informareu, podreu comentar l'actualitat i també vos entretindreu.  FEU CLIC ACÍ, VOS ENCANTARÀ!

El producte es pot usar fins a un màxim de 4 hores i es recomana no tocar-lo amb les mans durant el seu ús i substituir-lo per una altra mascareta en cas de què es deteriore.

Ainhoa Herrero, Especialista en Productes de Fitoteràpia i Parafarmàcia de Mercadona, manifesta que «l'actitud d'escolta constant per part de la companyia cap als clients ha sigut crucial en el procés d'incorporar les mascaretes infantils en els nostres supermercats amb l'única missió de poder satisfer esta necessitat». 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Dos empresaris valencians creen una cervesa amb sabor i aroma a la 'terreta'" "Mercadona canvia l'horari dels seus treballadors"