L'Ajuntament de Morella susp√©n tots els actes p√ļblics per l'augment de casos positius en coronavirus

La comarca dels Ports ha tingut un gran augment de contagis
Els Servicis Socials de Morella estan a la disposició de les persones que ho necessiten | Viquipèdia

L'Ajuntament de Morella, en la comarca dels Ports (Castell√≥), ha decidit suspendre tots els actes p√ļblics organitzats en la localitat per als pr√≤xims dies davant l'augment continuat de casos positius de coronavirus, que tamb√© es produ√Įx en altres poblacions de la comarca.

Segons fonts municipals, les √ļltimes PCR practicades a ve√Įns dels Ports confirmen esta tend√®ncia a l'al√ßa de positius.

Amb els √ļltims resultats coneguts este dijous, l'Ajuntament ha decretat la suspensi√≥ de tots els actes p√ļblics organitzats per als pr√≤xims dies, que es reprendran quan la situaci√≥ siga m√©s favorable.

Des del consistori s'ha tornat a recordar a la ciutadania la import√†ncia de seguir les mesures de dist√†ncia social, higiene i √ļs de la mascareta i mantindre la quarantena d'aquelles persones que se'ls ha fet la prova PCR, independentment del resultat. A dem√©s, els Servicis Socials de Morella estan a la disposici√≥ de les persones que ho necessiten.

L'ajuntament tamb√© ha aclarit que informar√†, d'acord amb les autoritats sanit√†ries, de noves mesures en cas de qu√® siguen necess√†ries. 

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

"El govern espanyol se sincera del tot: ¬ę√Čs una situaci√≥ molt preocupant¬Ľ" "URGENT: Puig demana un toc de queda de 00.00 a 06.00 hores fins al 9 de desembre"