Moren per COVID-19 mare i filla defensores dels antivacunes

La mare havia compartit en xarxes teories conspiratives sobre la pandèmia
Mare i filla, treballadores socials, moren de covid després de negar-se a vacunar-se |La pandèmia del coronavirus s'ha cobrat dos vides més l'hospital Ulster de la regió de Belfast. Per a l'ocasió actual, es va tractar d'una mare i una filla, partidàries dels antivacunes, que van contraure casos greus del COVID-19.


Segons sembla, les dos dones van morir tan sols amb pocs dies de diferència entre l'una i l'altra. Primer es va anar la mare i, després d'una falla cardíaca, la filla de 32 anys també va deixar este món.


Mare i filla antivacunes moren a causa del COVID-19

 

La mare, Heather Maddern, i la filla, Sammie-Jo Forde, estaven en la primera línia, segons el que comenta el pare de Forde i exparella de Maddern, Kevin McAllister, per a BBC.

Ambdues treballen com a personal de equip mèdic i, com a tal, van estar entre els primers anomenats de la campanya de vacunació llançada pels Serveis Nacionals de Salut (NHS).


No obstant això, totes dos dones es van negar a rebre la injecció i van continuar treballant com si res.

En conseqüència, ambdues van caure malaltes i van morir al poc temps a causa del ràpid avanç del coronavirus.


Segons se sap, la mare antivacunes va morir el 31 d'agost, mentre que la seua filla es va anar d'este món dissabte passat. Maddern va tindre ja la seua vetla el 13 de setembre i ara s'haurà de planejar el de Forde.


Activisme antivacuna

 

Segons el que se sap, la mare va estar particularment activa compartint contingut contra les vacunacions. D'acord amb l'informat per MailOnline, la dona va fer variades publicacions fent referència a les infermeres que s'enfronten a l'acomiadament si no es col·loquen la vacuna contra el COVID-19.


Addicionalment, també va compartir altre post sobre com respondre davant caps que intenten “obligar” els seus empleats a vacunar-se, a més d'altres publicacions contra la vacunació dels xiquets.

En total, encara que McAllister comenta que no sap per què la seua filla no va acceptar la vacuna, la proximitat de la filla amb la mare podrien fer-nos pensar que ambdues van acabar per compartir les seues tendències antivacunes.


La família que ha quedat arrere

 

A més de McAllister, arrere han quedat quatre fills que va tindre durant els seus 32 anys de vida. Ara, la família ha quedat “destrossada” segons ha comentat el pare per al Nolan Xou de la BBC.
 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Baixen els morts per coronavirus amb tres nous decessos en la Comunitat Valenciana" "Vesprada de futbol i vacuna: Sanitat vacunarà a les portes dels estadis"