Un mort i 21 persones contagiades en el brot d'una residència en Alcoi

Dos residents estan ingressats en un hospital
Un dels residents ha mort | Pixabay

Igual que durant la primera onada de coronavirus, els brots en les residències de majors en esta segona onada continuen presents en el territori valencià, ja que són diferents les que registren o han registrat casos. Ara, és en Alcoi, en la comarca de l'Alcoià (Alacant), a on s'ha confirmat un nou focus en el centre de Mariola de Preventori.

Segons ha avançat el diari 'Información', en la residència hi ha contagiats un total de 21 persones i s'ha confirmat la mort d'un dels residents. Del total de casos positius, 16 són usuaris i els altres 5 són membres del personal. Quant a l'estat dels contagiats, dels residents, dos d'ells estan ingressats en l'Hospital Verge de la Lliris amb evolució favorable i els altres es troben bé, mentres que algun dels treballadors sí que té símptomes.

Una volta confirmat el brot, ràpidament s'ha activat en el centre de majors el protocol de seguretat i de neteja establit per la Conselleria de Sanitat, amb la finalitat de controlar el focus i evitar que es propague per la residència.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El coronavirus posa en risc els servicis assistencials de persones amb Parkinson" "La iniciativa solidària d'una família valenciana que ha patit la mort del seu bebé"