Nova York ofereix la vacuna contra el coronavirus gratis a turistes

Nova York s'obri al turisme de vacunes i convida a estrangers a vacunar-se en llocs d'interés turístic de la Gran Poma

Els Estats Units ha adoptat una postura porosa respecte a vacunar turistes. Mentre alguns estats com Texas han imposat restriccions quasi nul·les, la majoria han sigut més estrictes amb reservar l'aplicació per a la població local. No obstant això, després de més d'un any de crisi sanitària global, la ciutat de Nova York abraça al turisme de vacunes i oferirà als viatgers l'alternativa de Johnson & Johnson.

Com a part dels esforços per reactivar l'activitat turística i econòmica a Nova York, l'alcalde Bill de Blasio va anunciar que serà possible que persones d'altres països reben la vacuna de Johnson & Johnson. D'acord amb The Wall Street Journal, es planegen realitzar jornades de vacunació directament a Times Square i altres llocs turístics.
D'esta manera, segons de Blasio, podran tornar progressivament a la normalitat les atraccions de la ciutat, i els negocis locals es reactivaran a poc a poc. Amb este ànim, segons el mandatari, s'instal·laran camionetes per a injectar als visitants en Central Park, l'Empire State Building i altres llocs d'interés turístic.

Malgrat les reserves que va mostrar el propi govern estatunidenc respecte a la vacuna de Johnson & Johnson, el fàrmac ja s'aplica de nou i estarà disponible perquè se li administre a forans. A final de comptes, d'acord amb l'Organització Mundial de la Salut, és més probable morir aconseguit per l'impacte d'un llamp que per una trombosi decantada de la inoculació de qualsevol de les alternatives disponibles.


Una via per a reactivar el trànsit a Nova York

 

Si bé és cert que el primer objectiu comú dels països en l'actualitat és posar-li fi a l'emergència sanitària per COVID-19, la decisió que va prendre la ciutat de Nova York està íntimament lligada amb el rescat de la seua activitat econòmica. Durant la pandèmia, el turisme es va desplomar.


En un ànim d'incitar al turisme, l'alcalde va estendre la invitació als viatgers que puguen fer-lo: “Veuen ací, és segur, és un gran lloc per a estar i cuidarem de tu”, va explicar. Encara que la iniciativa encara necessita l'aprovació estatal, els esforços respecte a les jornades de vacunació novaiorqueses estan ben encaminades.


Per part seua, el Museu Americà d'Història Natural oferirà quatre entrades gratuïtes a qui es vacune en les seues instal·lacions. La mateixa lògica es comparteix en restaurants i altres negocis locals, que conviden a la població estrangera a rebre la injecció en la rodalia dels seus establiments amb descomptes especials per als qui el vulguen fer.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Fernando Simón es mulla i posa data a la fi de la Covid-19: «Hi ha opcions»" "CORONAVIRUS COMUNITAT VALENCIANA: 6 morts i 131 nous casos"