Oltra advoca per més restriccions per a Nadal enfront del Covid-19

«En este moment la vacuna és quedar-se en casa» ha dit Oltra
Mónica Oltra a favor de posar més restriccons | El Español

La vicepresidenta i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, advoca per incrementar les restriccions per a Nadal enfront del Covid-19: «En este moment la vacuna és quedar-se a casa». Oltra s'ha pronunciat en eixos termes en declaracions als mitjans de comunicació moments abans de visitar el centre Ciutat de l'Esperança, en ser preguntada per si és partidària d'augmentar les restriccions per a frenar el coronavirus davant de l'augment de casos registrats en el territori.

«La situació és preocupant», ha dit, «no només en el territori valencià, sinó també en la resta de l'Estat». Sobre este tema, ha recordat que el president de la Generalitat, Ximo Puig, ja va avançar que si la situació empitjorava, se n'anirien a majors restriccions. «I estic d'acord», ha postil·lat.

Al seu juí, «tot apunta al fet que estem en la recta final perquè arribe la vacuna l'any que ve i és important fer un últim esforç». Oltra ha advertit que si hi ha una tercera ona al gener, davant del cansament generalitzat dels professionals sanitaris i la grip, «s'estressarà el sistema sanitari i pot eixir-nos car», ha dit

A demés, ha insistit: «Estiguem tots en la taula de Nadal encara que siga en taules diferents perquè en 2021 hi haurà un altre Nadal i no volem una cadira buida». «Totes les famílies han d'interioritzar-ho. Cal fer un últim esforç perquè cap falte en la taula del pròxim any. No ens equivoquem i anem a una situació de quedar-nos en casa. En este moment la vacuna és quedar-se en casa», ha insistit.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Brot de coronavirus amb 31 casos en una empresa de Rafelbunyol" "Nou concurs de fotos i vídeos del Mercat Central de València"