Oltra defensa el tancament perimetral del territori valencià: «No ens ha de tremolar la mà»

Oltra aposta per mesures més restrictives
Mónica Oltra defensa el tancament perimetral | El Español

La vicepresidenta i portaveu del Consell, Mónica Oltra, ha defensat la necessitat d'aplicar «qualsevol mesura que garantisca que el virus no s'expandisca més», com el tancament perimetral del territori valencià este cap de setmana pel Pont de Tots els Sants i més a llarg termini.

«No ens ha de tremolar el pols», ha asseverat a preguntes dels periodistes en Alacant, alguna cosa que ha justificat rebutjant la falsa dicotomia entre salut i economia perquè «sense vida no hi ha economia».

Oltra ha posat l'accent que «qualsevol mesura eficaç per a frenar la pandèmia s'ha de prendre» i ha assegurat que ella advoca per «mesures més restrictives, més contundents» que el tancament perimetral del territori valencià durant només un cap de setmana.

«Més val un temps de restriccions més contundents»

Més enllà d'este tancament, ha demanat un pensament col·lectiu posant a Wuhan (la Xina) com a exemple perquè «ja van sense mascareta després de 75 dies tancats i barrats». «Més val un temps de restriccions més contundents», ha insistit.

Sobre les festes nadalenques, Oltra ha emfatitzat: «Salvar el Nadal no és que estiga tot el món en la taula encara que no puguem estar en esta: és que ningú falte en la taula. Si hem d'estar en taules separades, ja vindrà altre Nadal».

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El gran misteri: Qui es posarà la primera vacuna contra el coronavirus en Espanya" "El personal sanitari en quarantena se duplica en dos setmanes"