Intervenen una festa d'aniversari en Cullera i sancionen a 11 persones

La festa sorpresa s'estava celebrant en una casa unifamiliar
Els agents identificaren a 11 persones | Pixabay

La Policia Local de Cullera, en la comarca de la Ribera (València) ha desallotjat en la nit del divendres una festa d'aniversari en una casa unifamiliar situada en una urbanització de la localitat i en la que participaven 11 persones.

Segons ha informat el diari 'Levante-EMV', els agents policials van rebre l'avís d'uns veïns cap a les 22.00 hores, els qui alertaven de soroll que procedia d'una casa en la zona del Marenyet de Cullera.

Ràpidament, els agents juntament amb una patrulla de la Guàrdia civil es van personar en el lloc dels fets a on es va poder comprovar que s'estava celebrant una festa sorpresa d'aniversari i que les persones que es trobaven dins de la casa no eren convivents.

S'enfronten a greus sancions per incomplir les restriccions

Els participants d'esta festa clandestina van arribar a Cullera des de diferents poblacions o fins i tot alguns sent veïns d'altres unifamiliars de la urbanització en qüestió, sent identificats un total d'11 persones. Els agents van procedir a denunciar a les persones que es trobaven dins del domicili, que tenen entre 26 i 46 anys.

Tots els participants d'esta festa il·legal s'enfronten a multes que van des dels 600 als 30.000 euros per incomplir les restriccions a causa de la pandèmia del coronavirus

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Preocupació en Castelló: Quatre morts en una residència a causa del Covid-19" "Última hora Coronavirus: 50 brots i més de 7.000 infectats valencians nous"