La Policia Local desmantella una festa d'aniversari amb 14 persones en Alaquàs

Han sigut uns veïns els que han avisat als agents del que estava passant
Hi havia menors entre els assistents | Pixabay

Esta vesprada de divendres diferents agents de la Policia Local d'Alaquàs, en la comarca de l'Horta (València), ha hagut de desallotjar a 14 jóvens, entre els que hi havia menors, d'una festa d'aniversari que s'estava celebrant de manera il·legal.

Segons ha avançat el diari 'Levante-EMV', han sigut uns veïns els que han avisat als agents de què un grup de jóvens estava fent una festa en la zona de pícnic de l'Alameda Sud de la localitat. Ràpidament, la policia s'ha mobilitzat fins al lloc dels fets, i han comprovat que els jóvens s'havien saltat les mesures sanitàries, ja que estaven sense mascareta i no respectaven la distància de seguretat.

Davant dels fets, els agents han desallotjat als jóvens del lloc i han precintat la zona. A demés, la policia ha sancionat als xics, i ara s'enfronten a sancions des dels 600 euros fins als 30.000 euros per als que han organitzat la celebració. Quant als menors que hi havia, seran les seues famílies les que es faran càrrec de la sanció econòmica.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Troben una casa de cites en la que treballaven dones amb Covid-19 en Alacant" "URGENT: El total de classes confinades en la 17a setmana del curs escolar valencià"