La Policia dissol una festa il·legal en un pub i dos en cases particulars en Alacant

Els agents han sancionat als propietaris del local
En total, s'han desmantellat 3 festes | Pexels

La Policia Local d'Alacant ha dissolt durant la nit del dilluns al dimarts una festa il·legal organitzada en un pub situat en el carrer de Monòver de la ciutat, i s'han imposat un total de 15 denúncies per incomplir l'estat d'alarma, segons ha informat la Regidoria de Seguretat de l'Ajuntament en un comunicat.

A demés, els agents han dissolt dos festes en diferents cases durant el dispositiu de vigilància i control nocturn per a garantir el compliment de les mesures sanitàries i de seguretat enfront del Covid-19.

En el primer cas, dins de la vigilància dels locals d'oci, cap a les 0.35 hores, la unitat del servici nocturn de la Policia va trobar un pub, amb una festa il·legal dins del local, que estava amb la persiana baixada. Els agents van comprovar que dins estaven treballadores del local i clients consumint alcohol «amb la música a gran volum». La Policia ha denunciat al titular del local per incompliment d'horari i el toc de queda i per celebrar esta festa, i als clients, i va procedir a desallotjar i tancar l'establiment.

En el segon cas, l'actuació es va produir després de rebre denúncies de particulars per sorolls en cases del carrer de Gesmiler i de Sant Nicolau de Bari, que tenien la música alta. Una volta en el lloc, els agents van dissoldre les dos festes que s'estaven celebrant.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La campanya valenciana que reivindica la responsabilitat dels jóvens en la pandèmia" "URGENT: 3.515 localitats valencianes amb casos de coronavirus en els últims tres dies"