Identifiquen a 40 estudiants que participaren en la festa il·legal del Galileu Galilei

Les multes a les que s'enfronten arriben als 30.000 euros
28 estudiants identificats | Consejo Colegios Mayores

Actualització 21/10/2020 a les 15.00 hores. La Policia Autonòmica ha identificat a 40 universitaris que participaren en la festa il·legal celebrada en el col·legi major Galileu Galilei de la ciutat de València, en el que es van contagiar de coronavirus més de 160 persones.

No obstant això, des de la policia i la Conselleria de Justícia s'estima que el número d'alumnes que poden acabar sancionats arribaria als 80.

La policia identifica a 28 estudiants que van participar en la festa il·legal del Galileu Galilei

La festa il·legal en el terrat del col·legi major Galileu Galilei de València que va originar uns 168 casos de coronavirus va ser una «greu violació» de la norma anticovid. Per eixe motiu, per a alguns directius i treballadors, els convocants i els alumnes participants ja identificats s'ha proposat una sanció que contempla multes d'entre 601 i 30.000 euros.

D'eixa manera ho ha anunciat este dimarts en roda de premsa la consellera de Justícia, Gabriela Bravo, qui ha detallat les conclusions de la investigació policial duta a terme i ha advertit que esta classe de sanció pot implicar el tancament temporal del centre, encara que serà l'expedient sancionador el que determine les quanties i les diferents responsabilitats.

La Policia ja té identificats a 28 participants en les dos festes en les habitacions: 22 en una i sis en una altra i continua identificant als alumnes que van estar per la vesprada en la celebració en el terrat, a on calcula que va poder haver unes 50 persones.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Celebren timbes de pòquer amb 40 persones en un local en Alacant" "URGENT: 199 localitats valencianes amb casos de coronavirus en els últims tres dies"