La Policia Local d'Alacant imposa 66 denúncies per incomplir el tancament perimetral

Els incompliments d'esta norma pot comportar sancions de fins a 600€
Un dron va pillar a un conductor botant-se un control policial | Ajuntament d'Alacant

La Policia Local d'Alacant ha interposat un total de 66 denúncies per incomplir el tancament perimetral, en la primera jornada d'entrada en vigor de la mesura establida per la Generalitat Valenciana, establint controls de vigilància de les entrades i eixides de tots els accessos amb agents que van interceptar un total de 3.791 vehicles.

L'ampli dispositiu de seguretat de la Policia Local d'Alacant es mantindrà tot el cap de setmana, organitzant controls de trànsit en deu punts de vigilància, amb equips de sis policies fins a les 06.00 hores del dilluns, els incompliments d'esta norma pot comportar sancions de fins a 600€.

Del total d'intervencions, durant la vesprada es van imposar 58 actes a persones que incomplien el tancament perimetral controlant un total de 3.721 vehicles que van ser interceptats en els deu punts de control, i en la nit es van alçar 8 actes, amb una mobilitat més baixa a on es van parar 70 vehicles.

Una persecució de pel·lícula entre un dron i un cotxe

El dron de la Unitat de Mitjans Aeris no Tripulats -UMANT- que va ser usat en l'operatiu per la Policia Local i els bombers del SPEIS en la primera jornada, va establir una eficaç vigilància activa aèria durant tot el dia, i va conseguir interceptar a un vehicle que es volia saltar el control situat en l'avinguda de la Universitat d'Alacant.

Segons pareix, el cotxe es va eixir de la carretera que portava al punt de control, per un camí secundari de terra, i el dron va localitzar el vehicle i va dur a terme una persecució, conseguint interceptar-lo pels agents de Policia Local i finalment va ser sancionat.

La Policia Local mantindrà durant tota la jornada del dissabte els controls policials per a assegurar el tancament perimetral, i també un operatiu a les platges de Sant Joan, Albufereta, Postiguet, juntament amb els voluntaris de Protecció Civil, amb binomis d'agents patrullant per l'arena amb els quads, amb un reforç d'agents, així com en els passejos per a evitar aglomeracions.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Atenció: La situació actual del coronavirus en Espanya" "URGENTE: Confirmados 62 brotes en el territorio valenciano"