La Policia Local d'Alacant dissol un botellló i una festa en Alacant

Els agents han sancionat a diferents jóvens
Celebren un botelló i una festa privada en una casa en Alacant | Pexels

Esta vesprada de dijous la Policia Local d'Alacant ha dissolt un botelló en el vessant del Castell de Sant Ferran i durant la matinada de divendres una festa privada en una casa, i ha imposat un total de dotze denúncies per no portar mascaretes, en el dispositiu de vigilància i control nocturn per a garantir el compliment de les mesures sanitàries.

Les unitat policial de Barris, cap a les 20.00 hores, han dissolt un botelló que s'estava celebrant en el vessant del Castell Sant Ferran, a on hi havia un grup de jóvens reunits consumint alcohol, sense les mascaretes posades i sense distàncies. Els agents han posat cinc sancions per consum d'alcohol i altres cinc per no portar mascaretes.

A demés, en matèria de soroll s'ha fet una intervenció esta matinada durant el servici nocturn de la Policia, i els agents han acudit, cap a les 01.00 hores, a dissoldre una festa privada, a on els inquilins d'una casa situada en el carrer de Sant Carles, estaven generant molèsties als veïns amb queixes, pel que han sigut sancionats.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"URGENT: El coronavirus arriba a 407 municipis valencianes en els últims sis dies" "ATENCIÓ: Tornen a pujar els contagiats espanyols"