La Policia Local dissol dos botellons i una festa privada en Alacant

S'ha sancionat a 52 persones per no portar mascareta
La policia els ha dissolt | Europa Press

La Policia Local d'Alacant ha tancat l'operatiu de la vesprada amb un total de 81 denúncies per incomplir l'estat d'alarma en el dispositiu policial desplegat per a controlar i vigilar l'ús de les mascaretes, el toc de queda, els grups de persones i fer complir les mesures de seguretat. Els agents han sancionat a 52 persones per no portar mascareta en la via pública, han dissolt dos botellons i una festa en una casa.

Els agents de la Policia de Barri han patrullat tota la ciutat i han denunciat durant la vesprada a més de mig centenar de persones que no portaven mascaretes. Per al regidor José Ramón González, respecte a les dades d'incompliments, s'ha mostrat preocupat i ha insistit que «esta guerra l'hem de guanyar protegint-nos, no podem anar sense mascaretes sent vectors de contagis».

Entre les intervencions fetes pels agents en la vesprada s'han trobat dos botellons, en els que s'han alçat deu actes a persones per consum d'alcohol i no portar mascareta. També han sancionat els grups de més de dos persones no convivents que estaven en les places i via pública, amb un total de 17 actes de denúncies.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Una persona acudix a ferse les proves PCR amb un xofer de Cabify" "Denuncien a més de 600 establiments per incomplir les mesures Covid-19 en la Comunitat"