La Policia proposa sancionar a 38 locals d'oci durant el cap de setmana per incomplir la normativa sanitària

A demés, la Unitat Adscrita ha identificat a 173 vehicles i 294 persones.
La Policia proposa sancionar a 38 locals d'oci durant el cap de setmana per incomplir la normativa sanitària | Pixabay

La Policia de la Generalitat ha fet durant el cap de setmana un total de 149 inspeccions en locals d'oci nocturn i ha proposat sancionar a 38 d'ells per incomplir la normativa sanitària contra el Covid-19 o algun article de la Llei d'Espectacles.

Entre elles, destaca la localització d'un restaurant il·legal a la província de València que no tenia ni llicència ni permís i en l'interior del que es trobaven 60 persones. A demés, este mateix local incomplia la normativa anti Covid-19.

En altres deu establiments s'han fer actes per l'ús de pipes, excés d'aforament, ballar o no mantindre la distància de seguretat. En concret, en un d'ells, els agents han detingut a una persona per tràfic d'estupefaents. En la província d'Alacant es van inspeccionar també una discoteca i un club, ha informat la Generalitat en un comunicat.

En total, la Policia de la Generalitat ha efectuat 62 actes, 55 d'elles per no portar mascareta o saltar-se el confinament nocturn i altres set per tinença de drogues o armes. En els controls efectuats entre el divendres i el diumenge, els agents policials han advertit a 294 persones per no portar mascareta, fer un ús inadequat de la mateixa o per no guardar la distància de seguretat. A demés, la Unitat Adscrita ha identificat a 173 vehicles i 294 persones.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El motiu pel que no s'ha alçat una acta de sanció al col·legi Galileu Galilei" "«La nova soca del Covid-19 ja ha arribat a Espanya: Hem de confinar urgentment»"