La Policia Local de València multa a 79 persones i 15 locals d'oci durant la Nit de Cap d'any

Ha al√ßat 20 actes per contaminaci√≥ ac√ļstica provocades per festes en cases
S'han immobilitzat a set cotxes | PLV

Esta Nit de Cap d'any, la Policia Local de Val√®ncia, amb 250 agents en cada torn, ha denunciat a 79 persones per incomplir el toc de queda i ha actuat en 15 locals que incomplien la normativa sanit√†ria imposada pel coronavirus. A dem√©s, ha al√ßat 20 actes per contaminaci√≥ ac√ļstica provocades per festes en cases i ha denunciat a 20 persones per no dur la mascareta. 

Segons informa 'Las Provincias', tamb√© s'ha detingut a quatre persones per delictes contra la seguretat vi√†ria en donar positiu en les proves d'alcohol√®mia i s'han fet 52 intervencions per seguretat ciutadana amb quatre detinguts.


Els controls s'han mantingut durant el mat√≠ en diferents punts de la ciutat i els policies han fet 125 proves alcohol√®mia, donant positiu 10 conductors. De la mateixa manera, s'han immobilitzat a set cotxes i s'ha ficat una multa per arma blanca.

Segons el regidor de Protecci√≥ Ciutadana, Aar√≥n Cano, el comportament de la majoria de la poblaci√≥ ha sigut exemplar per√≤ ¬ęencara hem observat massa conductes inadequades en festes privades i una falta de responsabilitat greu de 15 establiments¬Ľ.

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

"Almassora es blinda davant de l'augment de contagis" "ATENCI√ď: La nova xifra d'infectats per Covid-19 en Espanya"