Un possible positiu en el concert de Love of Lesbian

El passat 27 de març, el Palau Sant Jordi va celebrar un concert de 5000 assistents que no havien de guardar la distància de seguretat.

El públic del concert pilot de Love of Lesbian al Palau Sant Jordi durant l'actuacióEl passat 27 de març, un dia abans del Diumenge de Rams i, per tant, del començament de la Setmana Santa, Barcelona va celebrar el primer concert pilot sense distàncies de seguretat. Fins a 5000 persones van assistir al concert de Love of Lesbian al Palau Sant Jordi en el qual ja no era necessari mantenir la distància d'1,5 metres per a evitar el contagi del coronavirus.

Per a controlar el virus, l'organització va fer un garbellat amb test d'antígens a tots els assistents el mateix matí de l'esdeveniment. En este sedàs, 6 persones van donar positiu en covid i no van poder assistir al concert, però ara, el periodista Íñigo Palomar assegura que un altre assistent contagiat no va ser correctament detectat i ha donat positiu diversos dies després, per la qual cosa ja estava infectat el dissabte 27 de març.


L'organització donarà un comunicat el 10 d'abril


"Esta persona va donar negatiu en el test d'antígens el dissabte al matí i va entrar al concert, però ha donat positiu este dimarts, per la qual cosa es creu que o ja estava contagiat el mateix dissabte o es va poder contagiar dins. L'organització diu que no cal alarmar-se perquè, si va donar negatiu en antígens, és que no tenia la suficient càrrega viral per a contagiar" ha dit Palomar. El pròxim dia 10 la mateixa organització donarà un comunicat oficial.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari