Els tres hospitals de campanya valencians, preparats per a pacients amb coronavirus

Es van acabar de construir l'abril passat per a donar resposta a una possible saturació hospitalària però que no van arribar a estrenar-se
Els hospitals de campanya tenen capacitat per a albergar a 1.100 pacients | EFE

Els tres hospitals de campanya construïts en el territori valencià durant la primera ona de la pandèmia del coronavirus per a fer front a la situació tenen ja els seus llits preparats per si hagueren de derivar-se a ells pacients amb Covid-19.

Sanitat ha informat que després de superar-se el pic d'ingressos hospitalaris de la primera ona i situar-se en 2.254 els hospitalitzats actualment, s'ha posat en marxa la preparació de diferents llits en estes tres infraestructures situades al costat dels hospitals la Fe de València, General d'Alacant i General de Castelló.

Els tres hospitals de campanya, acabats de construir l'abril passat per a donar resposta a una possible saturació hospitalària, però que no van arribar a estrenar-se, tenien una capacitat conjunta per a albergar 1.100 llits i un cost inicial de 8 milions d'euros.

Segons l'última actualització de dades de Sanitat, el territori valencià comptabilitza 159.153 positius per coronavirus i un total de 3.174 defuncions, i dels 2.254 ingressats, 340 estan en l'UCI. 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Atenció: Pugen els contagis del Covid-19 en Espanya" "Atenció: Es disparen de nou els contagis per coronavirus en el territori valencià"