El pressupost de la Generalitat superarà per primera volta els 25.000 milions, amb un 10% més per a Sanitat

Es la primera volta que se supera esta xifra en Educació, Sanitat i Igualtat per damunt de 14.000 milions d'euros
És la primera volta que s'arriba a ixa xifra | València Diari

El projecte de pressupostos de la Generalitat per a 2021, que es presenta este divendres, superarà per primera volta els 25.000 milions d'euros, amb un 10% més d'inversió en la Conselleria de Sanitat Universal per a afrontar la pandèmia i crear 400 places estructurals.

D'eixa manera ho ha avançat el president, Ximo Puig, en la sessió de control en Les Corts, destacant que només tres conselleries (Sanitat, Educació i Polítiques Inclusives) depassaran també per primera volta els 14.000 milions conjuntament.

En concret, Sanitat augmentarà la seua dotació en més d'un 10% per a donar resposta al coronavirus «amb totes les garanties» i millorar l'atenció primària, hospitalària i la xarxa de salut pública amb els 400 nous llocs de treball permanents.

Les inversions sanitàries s'incrementaran un 41% fins a 145 milions. En atenció primària es construiran 20 nous centres de salut, s'ampliaran 12 i es reformaran altres cinc.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El ministre Illa acaba de confirmar com serà el Nadal en plena pandèmia" "Puig anuncia 150 rastrejadors més de l'Exèrcit per al territori valencià"